Boss Hoss full logo white

Världens mest serietillverkade motorcykel

Sista anmälninsdag Skandinaviska Boss Hoss Träffen 2024:

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

The registration is closed! Please contact us if you're interested of joining - we'll see if we can sort something out. 

Läs mer här

För dig som gillar unikt

Boss Hoss är världens mest kraftfulla serietillverkade motorcykel.

I centrum sitter Chevrolets V8 på 6,2 liter och som levererar 445 hästkrafter. Den låga tyngdpunkten gör denna tunga best förvånansvärt enkel att hantera och körupplevelsen fantastisk.

Utsikten över den stora tanken och breda styret i kombination med det trygga V8-mullret och stadiga gången ger en otroligt mäktig och obeskrivbar känsla. Och när kraften trycks ned i asfalten när man drar på för fullt är lyckan fullständig. 

Exempelbild Boss Hoss
  • Svensk klubb och internationell gemenskap
  • Cylindervolym 6,2 liter
  • Varje cykel är unik

Från hemmabygge till produkt

Historiken bakom Boss Hoss började när Monte Warne byggde sin första V8-drivna motorcykel. Monte ville ha en motorcykel som var kraftfullare än de motorcyklar som fanns på marknaden men ändå var angenäm att åka med. Efter en succéartad resa till Daytona Bike Week 1990 beslutade sig Monte att börja serietillverka dessa speciella motorcyklar under namnet Boss Hoss Cycles.  

Under de följande åren har Boss Hoss Cycles, Inc. vuxit från sin begränsade uppstart till serietillverkning i en modern produktionsanläggning där man tillverkar både motorcyklar och trikes. En omfattande produktutveckling i kombination med en modern produktionsprocess har säkerställt den höga kvalitet och robusthet som kännetecknar en Boss Hoss. 

 

Oil cap chrome Boss Hoss

I Sverige representeras Boss Hoss sedan 2006 av Boss Hoss Cycles Sweden. Vi på Boss Hoss Cycles Sweden sköter import och registrering och håller kontakterna med fabriken och de andra handlarna internationellt. 

Sedan 2016 har vi flyttat försäljning, reservdelar och verkstad från Örebro till
MC Konsult i Lidköping.